VARA AZERA?

Aleks Grdić: Vjeko i ja živimo u istoj zgradi

02.02.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Premda se u posljednje vrijeme sve više viđaju, manekenka tvrdi da nije u vezi s poduzetnikom Vjekom Čalićem. Ističe da je još uvijek djevojka Azera Berbera te da ona i Vjeko samo žive u istoj zgradi

Aleksandra Grdić navodno opet vara Azera Berbera. Ovaj put riječ je poduzetniku Vjeki Čaliću, čiji je brat Ivan vlasnik

zgrade u kojoj Aleks i Vjeko stanuju.

Tek što je izbjegla optužbe za sudjelovanje u kupnji kokaina, ova 29-godišnjakinja opet privlači pozornost. Kako piše Extra, Aleks se aktivno viđa s Vjekom Čalićem, koji je s bratom Ivanom vlasnik poslovno stambenog projekta Nova galerija u Zagrebu i dečko pjevačice Katarine Rautek iz E.T.-ja.

'Nisam u novoj, u staroj sam vezi. Vjeko i ja se poznajemo već pet godina i super smo prijatelji. Uostalom, stanujemo u istoj zgradi', rekla je Grdić te tako demantirala optužbe da vara Berbera.

Izvori šuškaju: Aleks je ipak u pravu

Iako je Aleks uvijek dežurni krivac, čini se da ovaj put samo meta zlih tračeva. Ona i Vjeko više puta fotografirani su zajedno budući da oboje izlaze na slična mjesta, a nema tog noćnog kluba u kojem nisu bili viđeni.

'I prije su se družili. Aleks je često dolazila kod njega u stan, jer su prijatelji. Oboje se vole dobro provoditi i to što su viđeni zajedno, uistinu je stara vijest. Svi koji se imalo kreću po noćnim klubovima često će ih vidjeti vani, ali odvojene', kazao je upućeni izvor zatportal.hr.