RAZUZDANI KOŠARKAŠ

Nina Morić i Marko Jarić zajedno, Lima prijeti razvodom

01.02.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Nina Morić i Marko Jarić navodno su viđeni kako se opušteno šeću ulicama Milana, što je netko dojavio njegovoj supruzi Adriani Limi koja je odmah zaprijetila razvodom. Manekenka i košarkaš su navodno bili u vezi i prije dvije godine

Brak Adriane Lime i Marka Jarića navodno se našao pred ozbiljnim iskušenjem jer je srpski košarkaš u Italiji 'uhvaćen s

kontroverznom hrvatskom manekenkom Ninom Morić', kako piše Svet. Sve to jako je razljutilo njegovu suprugu, brazilsku manekenku Adrianu Limu, koja je odmah zaprijetila razvodom.

Tijekom nedavnog posjeta Italiji Jarić se našao u centru pozornosti tamošnje javnosti jer je opet uhvaćen s Morićkom koja već dugo živi i radi u Milanu

Prvi put se naša manekenka našla u društvu košarkaša prije dvije i pol godine, kada su viđeni zajedno. Tada se pretpostavljalo da su u tajnoj ljubavnoj vezi te da se Nina zbog Marka udaljila od supruga Fabrizija Corone, od kojeg se brzo i razvela.

Iako nikada nisu potvrdili svoju vezu, Morićka i Jarić su prije desetak dana viđeni kako se opušteno šeću Milanom, o čemu je već sutradan bila obaviještena svekolika talijanska javnost, a svega nekoliko sati kasnije i Adriana Lima.

Dok je Lima u New Yorku čuvala dvomjesečnu kćerkicu Valentinu, dojavljeno joj je da je suprug vara. Stoga ni ne čudi činjenica da je toliko burno reagirala jer tek se naviknula na višak kilograma koje je dobila u trudnoći i prihvatila činjenicu da je njen dragi prebačen iz američkog u španjolski klub Real Madrid, pa im se brak svodi na telefonska šaputanja.