RENATA SOPEK:

'Sergej i ja ćemo za Valentinovo na koncert Čolića'

31.01.2010 u 17:31

Bionic
Reading

Kako je veljača u znaku Dana zaljubljenih, Valentinova, tako smo priupitali naše zaljubljene celebrity dame što misle o tom posebnom danu i kako će ga proslaviti. Neke od njih, poput Belme Hodžić, uopće ne drže do Valentnova, a druge pak, poput Renate Sopek, su sve već isplanirale

Tako nam je RTL-ova voditeljica u top formi, 29-godišnja Renata Sopek, otkrila da će Valentinovo provesti u naručju svog dragog Sergeja Bijelića, a zaljubljeni par koji još uvijek drži do romantike će 'svoj dan' proslaviti u Sergejevu Splitu na koncertu Zdravka Čolića.

     

'Valentinovo ili Dan zaljubljenih s jedne strane mi se sviđa, a s druge ne. Smatram da, ako nekoga voliš, to mu trebaš pokazivati kroz cijelu godinu, a ne samo na taj dan. Što se tiče poklona, ne volim pretjerivanje, znači sve u nekakvim granicama normale.
Ja ću Dan zaljubljenih provesti sa Sergejom na koncertu Zdravka Čolića u Splitu. Tako smo bar isplanirali i nadamo da nam neće nešto iskrsnuti u međuvremenu', povjerila nam je Renata.

Antonija Blaće
, 30-godišnja RTL-ova voditeljica, je od ljetos u vezi s vaterpolistom ŠibenikaHrvojem Brelčićem, a nedavno ga je bodrila s tribina kada je bio među najboljima kod domaćina. Tonka kaže da nema pretjerano pozitivno mišljenje o takvim i sličnim praznicima; jednog Božića nije okitila bor i nakon toga se osjećala glupo, tako da će na neki svoj način ipak proslaviti Valentinovo.

     

 

Iva Šulentić, 25-godišnja voditeljica čiji se dečko Luka Nižetić upravo vratio iz New Yorka, kaže da nema posebnih planova za Valentinovo. Iako nam je splitski pjevač poslao iscrpni izvještaj s putovanja, ipak nam nije otkrio je li njegova draga bila s njim, a ako je, onda je razumljivo što Iva nema planova za Valentinovo jer tko bi nakon puta u New York isplanirao nešto originalnije.

     

'Nemam planova za Valentivnovo, ali lijepo ga je obilježiti. Dan zaljubljenih bi bio bi još ljepši da nije toliko isforsiran, tko voli nek izvoli. I htjela bh napomenuti da to nije dan isključivo za zaljubljene, već za sve ljude', zaključila je Iva koja je nedavno u showu 'Ples sa zvijezdama' većinu oduševila svojim plesačkim sposobnostima.

Mlada 23-godišnja voditeljica Belma Hodžić ne drži do Valentinova; uopće ga ne doživljava niti ga je ikad slavila, no sudeći po tome da je u relativno početnoj fazi veze s Mirzom Džombom, sigurno će je rukometaš iznenaditi nečim lijepim. Par se nedavno vratio iz Italije gdje su bili na skijanju u Kronplatzu, a Mirza nam je po povratku otkrio da im je bilo savršeno te da su se uspijeli opustiti i nauživati.