MIA BEGOVIĆ:

'Maji Leni je bilo teško kada sam se udavala za Željka'

28.01.2010 u 10:42

Bionic
Reading

Mia Begović je u intervjuu za Gloriju otkrila da se nije vidjela ni čula s Dolores otkada je s Dikanom. Također je ispričala zašto ne želi da se njezina kći Maja Lena 'naslikava' po medijima te istaknula kako joj je jako važno da uvijek može do male Lane

Mia Begović živi sa suprugom Željkom Žnidarićem, za kojeg se udala kada je njena kći iz prvog braka Maja Lena Lopatny bila malena. Tek nedavno, osamnaestogodišnja Maja Lena joj je priznala da joj nije bilo svejedno kada joj se mama udavala.

'I to mi je njezino priznanje divno, to je znak zrelosti i povjerenja u mene, Željka, u naš odnos', ispričala je Mia koja smatra da nije bio problem u Željku. Ona kaže da bi njezina kći tako reagirala da je u pitanju bio bilo koji muškarac.

     

'Željko iz prvog braka ima dva sina, jednom je 28, a drugom 26. U njihov sam život ušla kad je on već davno bio razveden. Hodali smo čak pet godina, zbog djece smo pažljivo gradili budućnost, no djeca su se brzo zbližila, a Maja Lena je dečkima postala miljenica i sada zajedno izlaze', kazala je glumica čija će kći krenuti maminim stopama.

'Na Akademiji ne vole da su njihovi studenti mnogo u javnosti, a ona je, kao moja kći, silom prilika često u medijima. No da u sebi nema to nešto što je čini posebnom, ne bi bila toliko zanimljiva', istaknula je Begovićka kojoj je osim Maje Lene u životu jako važna i malena Lana Radeljak

'Ja sam Lanina jedina teta, i to se oduvijek poštuje. Mene ona zanima i važno mi je da uvijek mogu do nje i ona do mene, da zna da su joj moja vrata uvijek otvorena. S njenim ocem normalno komuniciram. S Dolores se čak nisam ni srela, niti čula otkako je s Josipom, ali znamo se od ranije. Cijenim što mi se javno ispričala zbog lažnih napisa za koje je smatrala da sam izjavila', zaključila je Mia.