UVIJEK DOTJERANA

Maja Lena Lopatny ne skida seksi krpice ni na skijanju

25.01.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny bila je na skijanju sa svojim dečkom Alenom Maksimovićem u Srbiji, gdje baš nije iskazala svoje sposobnosti na snijegu te je više pažnje posvetila poziranju i dobrom izgledu

Maja Lena Lopatny provela je božićne praznike u naručju svog dečka Alena Maksimovića, a Božić su slavili u 'prekrasnom privatnom klubu' svojih prijatelja. Nakon ludih provoda i proslave Nove godine, zaljubljeni par uputio se s prijateljima u Srbiju, točnije u Jagodinu na skijanje.

     

Iako je Alen bio nešto vještiji od Maje kojoj je očito važnije bilo 'lickanje' od bordanja i spuštanja sa snježnih padina, ipak je obukla skijašku jaknu koja je, naravno, morala biti seksi i spremno pozirala.

Budući da je školskim praznicima kraj te se maturantica Maja vratila u školske klupe, bila je nedostupna za komentar kako se provela na skijanju, a kada smo je zvali prije tjedan dana oko podneva, kazala nam je da još uvijek spava te da je probamo dobiti kasnije.

     

Što se odabira fakulteta tiče, osamnaestogodišnja Maja je još uvijek u fazi premišljanja, no možda, poput majke Mije i pokojne tete Ene Begović, krene u glumačke vode te upiše Akademiju dramske umjetnosti, kako je nedavno sama otkrila.

Svojih nekoliko epizodnih prizora imala je u AVA-inoj sapunici Zakon ljubavi, a nedavno je priznala da već ima ponuda za glumu te da su scenaristi zainteresirani za nju, no ona je još uvijek u fazi razmišljanja jer želi donijeti kvalitetnu odluku.