'RADIJE NEKA ČUVA DJECU'

Ivica Olić neće da mu supruga radi kao Nives Celzijus

25.01.2010 u 10:03

Bionic
Reading

Nogometaš Ivica Olić je u intervjuu za 'Red carpet' priznao da ne bi volio da njegova supruga gradi karijeru jer mu je jako važna obitelj. Također je priznao da je ona autoritet i da bi, ako bi se skidao gol za neku reklamu, morao prvo pitati nju za dopuštenje

Fani Stipković je u Red carpetu razgovarala s hrvatskim reprezentativcem i nogometašem Bayern Münchena IvicomOlićem koji je na pitanje novinarke bi li pristao da mu supruga gradi vlastitu karijeru, vjerojatno aludirajući na NivesCelzijus, priznao da to nikako ne bi htio.

     

'Pa tko bi onda čuvao našu djecu? Ja sam stalno na pripremama i treninzima i oni bi bili sami. Definitivno mislim da je bolje da je ona kod kuće i odgaja našu djecu', kazao je nogometaš koji nakon svakog zabijenog gola obavezno poljubi prsten.

Ivica i supruga Natalija roditelji su jednogodišnje Lare i dvojice sinova, sedmogodišnjeg Antonija i petogodišnjeg Luke. Obitelj mu je jako važna, a Olić priznaje da je najviše privržen kćerkici Lari koja mu prva dotrči kada dođe kući.

'Prvo se njoj posvetim, a dečki su shvatili da su dobili konkurenciju. Istina je da su kćeri više vezane uz očeve', rekao je Ivica kojem je supruga najveći autoritet.

Na pitanje bi li se slikao za neku reklamnu kampanju kao što je to napravio planetarno poznati David Beckham, nogometaš je kazao da bi se vjerojatno skinuo da je mlađi, no sada mu to više nije 'napeto', a i prije toga morao bi pitati suprugu za dopuštenje.