SEKSI POZIRANJE

Dolores Lambaša u kupaćem kostimu

23.01.2010 u 18:03

Bionic
Reading

Dolores Lambaša, Josip Radeljak i mala Lana otputovali su u toplije krajeve kako bi se odmorili od naporne godine. Iako su i iz dalekih krajeva vrijeđali novinare, nazivajući ih teroristima jer su navodno budili malenu Lanu Radeljak pozivima u dva ujutro, par se, čini se po glumičinim fotografijama, jako dobro odmorio

I sami su naglasili da ih ništa i nitko ne može omesti u uživanju na 35 Celzijevih stupnja u hladu, što se da vidjeti i iz priloženih fotografija koje Dolores Lambaša je postavila na svoj Facebook profil.

Glumica je pozirala oskudno odjevena u kupaćem kostimu među palmama, a samo tanki pareo skrivao je intimne dijelove njezina tijela. Iako je bila na odmoru, Dolly nije propustila obuti visoke bijele štikle za poziranje i pokazati svoju brončanu boju.

'35 u hladu ispod visokih palmica, kokos se cijedi niz naše usnice, nebo i more se spojilo na obzorju, 100 nijansi plave… povjetarac mrsi našu kosu, sunce draška naša tijela… a datule, ma nećete virovat' - bolje i slađe nego ikad!', napisala je Dolly prije dva tjedna.

     

Sada kada se odmorila, Lambaša se pridružila ekipi serije 'Najbolje godine', a utjelovit će lik sportašice Dolores Lambaša, Josip Radeljak i mala Lana otputovali su u toplije krajeve kako bi se odmorili od naporne godine. Iako su i iz dalekih krajeva vrijeđali novinare, nazivajući ih teroristima jer su navodno budili malenu Lanu Radeljak pozivima u dva ujutro, par se, čini se po glumičinim fotografijama, jako dobro odmorio koja, kako bi izbjegla novinare zbog skandala koji je doživjela, bježi u Dragošje gdje će, prerušena u muškarca, postati jedan od mještana.

Dikan je već nedavno izjavio da ne se ne želi odvajati od svoje drage ni sekunde te da će mu nedostajati kad bude odlazila na snimanja koja su počela prošlog četvrtka.

Već sada mi fali. 'Najradije bih da uopće ne odlazi od kuće i da ne počinje raditi', kazao je poduzetnik nedavno za 'IN magazin'.