MAJKA GA ZAKLJUČALA U KUĆU

Brat Ane Kurnjikove skočio kroz prozor

20.01.2010 u 16:17

Bionic
Reading

Protiv Alle Kurnjikove, majke bivše tenisačice Ane, podignuta je optužnica zbog zanemarivanja djeteta, jer je njen petogodišnji sin skočio kroz prozor

Allan Kurnjikov (5) skočio je kroz prozor s drugog kata nakon što ga je majka Alla Kurnjikova (46) zaključala u kući kako bi u miru platila račune. Da se ne bi osjećao usamljenim, ostavila mu je telefon i upaljen televizor.

Očito dječaku to nije bilo dovoljno te se objesio rukama s vanjske strane prozora i pustio. Pao je s visine od četiri i pol metra, nakon čega je, okrvavljen, krenuo prema bazenu kako bi isprao rane. Susjedi su ga našli kako luta susjedstvom u plaču i krvi.

U optužnici stoji, kako prenose američki mediji: 'Alla Kurnjikova nije osigurala nužnu kontrolu nad djetetom koje od posljedica pada ima rane na stopalima, nogama i donjem dijelu leđa.'

Allan je polubrat bivše tenisačice Ane Kurnjikove koja je nedavno izjavila: 'Moja majka je napravila odličan posao u odgoju, jer Allan je vrlo pristojan i uvijek kaže 'molim' i 'hvala'.' Alla nikad nije javno progovorila o Allanovom ocu.