TREVOR BLACKMAN

Modni Mačak našao svog crnog mačora?

20.01.2010 u 11:04

Bionic
Reading

Modni Mačak snimljen je u centru grada u društvu tamnoputog muškarca s kojim dijeli prijateljstvo, ali čini se i nešto više

'A ljubav, da, hm… Volim. Privatno sam sretan. To je sve što ću reći', tim riječima je časopisu Stars Marko Grubnić nedavno opisao svoje emocije. Nakon toga odletio je u London ludo se novogodišnje provesti. Kako je i prije novogodišnjeg izleta Marko bio čest gost engleske metropole, sve to zavrtjelo je kalkulacije koje su dobile svojevrsnu potvrdu u centru Zagreba.

Naime, Starsov fotograf uhvatio je okom kamere Mačora u ugodnoj šetnji gradom u društvu Londonca Trevora Blackmana (37). Na pitanje novinara, Markec je ostao tajnovit, predstavivši Trevora tek kao prijatelja koji će od njega napraviti televizijsku zvijezdu. Mi smo iščitali i mnogo više.

Trevor je televizijski producent, a u mlađim danima plesao je u jednoj poznatoj engleskoj hip hop skupini. Također je društveno angažiran te ga je 2008. godine crnačka Gay i lezbijska fondacija nominirala za nagradu za doprinos komunikacijama. Vidi li Mačak u njemu tek odličnu poslovnu priliku ili je Trevor zaslužan za radostan osmijeh na Markovu licu, saznat ćemo. Nadamo se.