KRAJ BRAKA

Sarah Jessica Parker napušta supruga

09.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Braku Sarah Jessice Parker i Mathhewa Brodericka očito je došao kraj. Nakon što je u javnost prošle godine procurilo da je suprug vara, činilo se da će slavni par sve pokušati ne bi li spasio brak, no očito nije išlo

Zvijezda 'Seksa i grada' navodno već naveliko po Manhattanu traži novi stan u koji će useliti sa šestogodišnjim sinom Jamesom Wilkiejem.

'Konačno je shvatila da je nije vrijedan. Odlučna je u namjeri da nađe stan za sebe i sina i okonča taj brak', povjerio se novinarima jedan do njezinih prijatelja.

Prema nekim drugim saznanjima, Sarah Jessica i Matthew već neko vrijeme žive odvojenim životima. U braku su 11 godina, a prošle godine, dok je ona snimala film 'Seks i grad' u Los Angelesu, novinari su objavili da Broderick ima mladu ljubavnicu. Ni on ni Sarah nisu to željeli komentirati, a u javnosti su se pojavljivali zajedno. No, nakon samo pet mjeseci, ponovno su počele kolati glasine da se Broderick viđa sa istom djevojkom.

Brak su pokušali spasiti zbog sina, tvrde neimenovani izvori, no sad su konačno shvatili da nema smisla trošiti vrijeme i spašavati nešto što se ne da spasiti.