Estrada ANTINA ODVJETNICA PORUČILA

Simona laže da Ante ne plaća alimentaciju

Snježana Premuš-Baltić, odvjetnica Simona produkcije i Ante Gotovca, otkrila je za tportal.hr da izjave Simone Gotovac da Ante ne plaća alimentaciju malenoj Gabrijeli nisu istinite

Naime, kako nam je objasnila Snježana Premuš-Baltić, brakorazvodna parnica još uvijek nije došla u fazu kada se određuje visina alimentacije, tako da Ante Gotovac još uvijek pravno ne mora ništa plaćati za malenu Gabrijelu.

'Alimentaciju može odrediti isključivo sud, on je jedini nadležan odrediti visinu alimentacije, ona još uvijek nije određena jer brakorazvodna parnica nije još uvijek došla u fazu kada bi se alimentacija mogla odrediti. Teoretski i pravno Ante još ne mora plaćati alimentaciju. On pridonosi za izdržavanje svoje kćeri i daje određene iznose', rekla je odvjetnica Premuš-Baltić.

Budući da je policija zaustavila Antu i kaznila ga jer je vozio neregistrirano vozilo te je pritom izjavljivao da nema ni za benzin, pitali smo Snježanu ima li on novaca plaćati njezine usluge.

'U poslu nema prijateljstva, naš odnos je isključivo službeni, ali o plaćanjima ne bih sada govorila', rekla je atraktivna odvjetnica.

Podsjetimo da je Simona Gotovac na promociji svoje knjige Anđeo nedavno za tportal.hr otkrila da će se naći s Antom na sudu jer ga je kazneno prijavila za neplaćanje alimentacije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više