ANTIN SHOW

Simona: Ne namjeravam doći na promociju svog albuma

12.01.2010 u 16:09

Bionic
Reading

Simona ne namjerava doći na promociju svog albuma 'Vrijedna grijeha' jer joj je dosta Antinih spletki. Više joj nije važno što on radi jer je okupirana svojom Gabicom s kojom će radije provesti večer nego u Fly baru

Za srijedu je najavljena promocija Simoninog prvog albuma Vrijedna grijeha, koju organizira Ante Gotovac u

Fly

baru. Iako više ne surađuje s bivšim suprugom i s njime komunicira samo putem odvjetnika, Simona i dalje ima problema s upornim Antom. Naime, promocija će se održati bez pjevačice jer Simke više ne želi vidjeti Antišu niti sudjelovati u njegovim 'spletkama'.

'Skupio je moje pjesme koje pjevam na gažama i napravio album. Ne namjeravam doći na promociju jer je organizira Ante. Zvao me preko odvjetnice da dođem i tamo dijelim autograme, ali stvarno više nemam snage boriti se s njim. Dosta mi ga je, ne znam što da kažem. Neka se održi promocija bez mene', rekla je Simona tužnim glasom kroz suze, kao da joj je dosta života koji joj Ante zagorčava iz dana u dan.

Umjesto Simone, Gotovac će prvih sto posjetitelja nagraditi svojim autogramom, a najsretnija posjetiteljica dobit će nezaboravnu vožnju u Antinom autu. Umjesto nje, pjesme će pjevati Gianna Apostolska

'Radije ću večer provesti sa svojom Gabrijelom. Radije ću čitati priče djetetu i igrati se s njom nego se tamo bez veze živcirati', dodala je brižna majka koja je u više navrata izjavljivala koliko obožava svoju Gabi za koju Ante ne plaća alimentaciju. Navodno je Gotovac u dugovima do grla.Nedavno ga je policija kaznila jer je vozio neregistriran auto, a ni njegovi vapaji nisu ga spriječili da dobije kaznu.
'Nemam novca, kriza je, vidite da sam na rezervi, nemam ni za gorivo', rekao je Gotovac prije par dana te čak i zaplakao.