EGO NA NIVOU

Fani Stipković: Imam najljepšu guzu na svijetu

12.01.2010 u 16:12

Bionic
Reading

Fani je sljedbenica kabale, koja joj je pomogla kad je imala velikih problema s egom. Prije su je pogađali komentari njenog izgleda, a danas misli da ima najljepšu na guzu svijetu

Fani Stipković je u skladu sa svojom strukom postala novinarka na Novoj TV, a intervjue s poznatim osobama, pripadnicima svjetskog jet-seta, vrhunskim sportašima i holivudskim zvijezdama dogovara zahvaljujući svom atraktivnom izgledu.

'Moram priznati da najviše stvari dogovorim na licu mjesta. Tada ne samo da ja prilazim ljudima, već su mnogi pristupili meni. Kada bismo se zbližili i popričali, ljudi pristanu na intervju', ispričala je Fani, sljedbenica kabale, koja joj je pomogla kad je imala veliki problem s egom.

     

'Željela sam se družiti s ljudima koji su mi imponirali u tom trenutku. Pogađali su me komentari o mom izgledu. Kad bi mi netko rekao da imam veliku guzu, to bi me shrvalo, a danas sam ponosna na svoju guzu i mislim da je najljepša na svijetu.' Fani se na intervjuu za Extru pojavila s briljantnim prstenom na ruci.

'Nisam ga shvatila kao zaručnički i ne srljam u brak. Dobila sam ga ovog Božića. Bio je u čaši šampanjca, ali nije zaručnički, više je 'promise ring' (obećavajući prsten)', otkrila je Stipković, a još uvijek ne želi svu svoju pažnju posvetiti jednoj osobi.

'Ne volim dečka držati zatvorenog u kavezu. Ne očekujem da se viđa s još nekim, ali isto tako ne želim mu braniti da ima svoje društvo i slobodno vrijeme', zaključila je Fani, koja je bila u vezi s dečkom iz španjolske kraljevske obitelji.