Estrada MEL GIBSON POLUDIO

'Tigera Woodsa koriste da odvuku pažnju od rata'

  • Autor: A. S.
  • 12.1.2010 8:47:55
  • 12.1.2010 8:00:00

Holivudski glumac i redatelj, koji se nedavno razveo od žene zbog preljuba (pardon, zaljubljenosti), za vikend je britanskim novinama dao opširan intervju u kojem se dotaknuo mnogih vrućih tema. Među ostalim je komentirao slučaj Tigera Woodsa kojeg žali, a cijelu medijsku pompu smatra običnom diverzijom

Promovirajući svoj novi film 'Edge of Darkness' Mel Gibson je pristao dati intervju britanskim novinama Daily Mail. Govorio je otvoreno o svom razvodu, vezi s Oksanom Grigorievom, o slučaju Tigera Woodsa te o vlastitim grijesima i karijeri.

Premda je započeo suvislo rekavši da nitko nije bezgrešan te da mu je žao Tigera Woodsa, temu je okrenuo na teoriju zavjere:

'Žao mi je Tigera. Zašto uopće razgovaramo o tome kad šaljemo još 30.000 vojnika u Afganistan? Upravo se događa trenutak koji bi mogao promijeniti povijest, a mi pričamo o Tigerovom privatnom životu i ozljedama na golf terenu. Njega samo koriste kao diverziju i to me izluđuje. Ja se samo pitam: koga briga?'

Mel je priznao da je već tri i pol godine trijezan, ali i da je svjestan toga da se čovjek vrlo lako vrati natrag u ovisnost. Što se tiče braka i veze s Oksanom, također je priznao da je on taj koji je razorio brak te ako treba nekoga kriviti, treba kriviti njega.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više