Estrada OBITELJSKA IDILA

Ante Kostelić: Sretan sam zbog Janičine veze

Ante Kostelić izjavio je kako je izmišljotina da nije sretan zbog Janičine veze s Danielom Haimerlom te poručio da se djeci ne miješa u ljubavni život

Iako se ovih dana pisalo da se Janičinom ocu Anti Kosteliću ne sviđa njezin novi dečko, 33-godišnji Nijemac Daniel Haimerl, čini se da 'upućeni izvori' nisu bili u pravu. A možda Gips, kako ga poznanici zovu, ne želi u javnosti otkrivati obiteljske probleme.

'Izmišljotina je da nisam sretan zbog Janičine veze s Danielom Haimerlom. Djeci se ne miješam u ljubavni život', rekao je Ante za Večernji list koji je već imao prilike upoznati odabranika Janičina srca.

Daniel je sa 28-godišnjom Janicom i njezinim ocem na Sljemenu bodrio Ivicu, s kojim se dobro slaže, baš kao i s Janinim bivšim dečkom, 26-godišnjim roniocem te profesorom kroatistike i germanistike Borisom Ivančićem. Janica je s njim ostala u dobrim odnosima.

Naša najtrofejnija skijašica i asistent koordinatora FIS-a potvrdili su svoju vezu zajedničkim dolaskom na Snježnu kraljicu, gdje su strasnim poljupcem pred svima dokazali koliko se vole, iako je Janica samo dan prije umalo istukla fotografkinju Glorije jer ih je htjela fotografirati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više