HVALIO SE DA SEKS PLAĆA DROGOM

Policija će zbog izjava o kokainu ispitati Gotovca?

10.01.2010 u 17:08

Bionic
Reading

Ante Gotovac hvalio se pričama da je plaćao prostitutke kokainom, pa nam je iz odjela za odnose s javnošću Ravnateljstva policije poručeno da bi ga mogli ispitati zbog mogućih kaznenih djela

Ante Gotovac je u nedavnom razgovoru za Novu TV otkrio da piše knjigu pod naslovom 'Vrag'. Zbog informacija koje će se naći u knjizi, tvrdi on, mnogim stranim i domaćim poznatim osobama trebale bi se početi 'tresti gaće'. No možda je upravo on taj koji će se naći u problemima zbog sporne knjige.

On navodi da će imenom i prezimenom navesti ljude koji su partijali s njim i Simonom, manekenke koje su se prostituirale te detalje partyja punih seksa, droge i alkohola. Gotovac također ističe da će imena pravih 'zločestih dečki' izostaviti iz knjige kako bi nakon njezine objave sačuvao živu glavu.

     

'Ja nikada nisam morao plaćati manekenkama koje su se prostituirale za seks, jer sam im plaćao šampanjcem i bijelim', pohvalio se Gotovac, koji je vjerojatno ne razmišlja o tome da djelatnici policije također prate medije ili se pak ne boji nikoga, jer, kako nam je otkrila njegova bivša punica Tamara Trpkov, 'ima debele veze u policiji'.

S obzirom na izjave koje je Gotovac dao u razgovoru za Novu TV, zanimalo nas je hoće li ga policija pozvati na obavijesni razgovor. Naime, on je spomenuo da je plaćao seks kokainom, dakle pohvalio se činjenjem najmanje dvaju kaznenih djela.

Iz odjela za odnose s javnošću Ravnateljstva policije dobili smo izjavu da mediji sasvim sigurno spadaju u otvorene izvore informacija kada je u pitanju otkrivanje kaznenih djela i počinitelja istih.

'Kada se u medijima pojave informacije koje ukazuju na moguća kaznena djela i druge kažnjive radnje, policija procjenjuje pouzdanost takvih informacija i odlučuje hoće li u odnosu na njih poduzeti određene aktivnosti.
Na ovaj način postupit će se i prema informacijama koje su proizašle iz intervjua s Antom Gotovcem, rečeno nam je u Ravnateljstvu policije, ali ipak nisu željeli eksplicite potvrditi hoće li razuzdanog Gotovca pozvati na obavijesni razgovor. A hoće li se to zaista dogoditi, vjerojatno ćemo saznati narednih dana.