'VOLJELA BIH TO'

Pišekica: Gatara mi je rekla da ću roditi sina

08.01.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Nikolina Pišek razgovarala je s gatarom koja joj je prorekla da će roditi sina. Voditeljica je oduševljena i kaže da bi željela roditi nasljednika svom Kristijanu Curaviću

Atraktivna voditeljica Nikola Pišek, koja je osvojila Srbiju vodeći show 'Operacija trijumf', priznala je za srpski Alo da je oduševljena Beogradom i da se nada da će ponovo biti angažirana u nastavku showa.

U intervjuu za srbijanske novine otkrila je kako još uvijek čeka da joj se ispuni proročanstvo gatare da će roditi sina.

'U novoj godini sam poželjela da, budući da će biti nastavljen reality show 'Operacija trijumf', ponovo budem angažirana kao

voditelj. Drugo, da mi se ispuni proročanstvo gatare koja mi je rekla da ću roditi sina. Kada sam joj rekla da imam dvanaestogodišnju kćerku Hanu i da je možda pogriješila, rekla mi je da ću se uvjeriti da ona nikada ne griješi. Iako volim svoj život držati pod kontrolom, što se tih stvari tiče, mislim da će biti onako kako je zapisano u zvijezdama, a ja bih, naravno, voljela da se to dogodi', rekla je Nikolina, koja je Novu godinu dočekala radno u Budvi

'Radila sam za Novu godinu, ali meni to ni najmanje ne smeta. Uspijem godišnje odvojiti jedno dva-tri tjedna za ljetni odmor i to mi je dosta. Kada ne radim duže od tri dana, već mislim da nešto sa mnom nije u redu', rekla je lijepa voditeljica.

Nikolina je već tri godine u vezi s uspješnim hrvatskim roniocem Kristijanom Curavićem, s kojim planira provesti ostatak života.

'Ne postoji muškarac s kojim bih prevarila svog voljenog. Ukoliko dođem u iskušenje da to učinim, znati ću da je naša ljubav umrla. Ne mogu nekoga voljeti i varati jer bih tako prevarila i iznevjerila prvenstveno sebe', zaključila je zaljubljena Nikolina.