GIPSU SE NE SVIĐA DANIEL

Ante Kostelić nije zadovoljan Janičinim dečkom

07.01.2010 u 10:46

Bionic
Reading

Premda se dosad nije miješao u ljubavni život svoje kćeri, prijatelji obitelji Kostelić kažu da Ante nije zadovoljan Janičinim izborom dečka

Ante Kostelić navodno nije zadovoljan ljubavnom vezom naše najtrofejnije skijašice. Naime, nije poznato zašto se Gipsu, kako ga poznanici zovu, ne sviđa 33-godišnji Nijemac Daniel Haimerl s kojim se 28-godišnja Janica Kostelić strasno ljubila na Sljemenu. Razlozi Antinog nezadovoljstva zasad su poznati samo užem krugu obitelji, piše Gloria

     

Janica, koja se ovih dana sukobila s fotoreporterima Glorije nakon što su željeli snimiti njezinog dečka, Daniela je prvo upoznala s Ivicom, a tek onda s roditeljima.

Kako je poznato da je Gips bio jako strog prema svojoj djeci dok ih je trenirao, a i kasnije, možda mu se jednostavno se sviđa što njegova kćer mijenja dečke pred očima javnosti i s njima izmjenjuje nježnosti.

Jana je prije Daniela bila u vezi sa 26-godišnjim roniocem i profesorom kroatistike i germanistike Borisom Ivančićem, s kojim je ostala u dobrim odnosima.