ZALJUBLJENI PAR

Janica ljubi Nijemca Daniela

05.01.2010 u 07:37

Bionic
Reading

Dečko od kojeg se naša najbolja skijašica Janica Kostelić ne odvaja već mjesecima je Nijemac Daniel Haimerl

Iako se Janica već mjesecima trudi svog novog dečka zadržati u tajnosti, napokon je otkriven njegov identitet. Riječ je o 34-godišnjem Nijemcu Danielu, asistentu jednog od koordinatora Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše Glorija. Par se upoznao još prije godinu dana, a vezu je započeo nedugo nakon što je Janica prekinula s bivšim dečkom Borisom Ivančićem.

Janica i Daniel ovih dana viđeni su zajedno na Sljemenu gdje su pratili utrke Snježne kraljice. Janica je i sama nastupila u Utrci legendi, a s tribina ju je pozorno pratio Daniel u društvu bivšeg dečka Borisa. Janičini dečki, bivši i sadašnji, izgledali su vrlo opušteno, smijali su se na sav glas i veselo družili.

Zaljubljeni par odsjeo je u sljemenskom hotelu Tomislavov dom, a slobodno vrijeme provodili su u šetnjama Sljemenom i posjetima Janičinim roditeljima u Gračanima. Sljemensku idilu pokvario im je nedjeljni incident, kada je Janica iznervirana upornim nastojanjem novinarke Glorije da ih zajedno fotografira nasrnula na nju pokušavajući je spriječiti u tome.