NIŠTA OD BRAKA

Ognjen Vukojević prekinuo s Andreom Ćupor

04.01.2010 u 21:29

Bionic
Reading

Nogometaš i manekenka u vezi su bili nešto kraće od dvije godine. Premda se lani pričalo o njihovoj svadbi, Ognjen Vukojević otkrio je da od vjenčanja nema ništa

Nogometaš Ognjen Vukojević (25) za In Magazin je rekao da su on i Andrea Ćupor (27) prekinuli jer dalje više nije išlo, ali i da su ostali u dobrim odnosima.

'Za mene su sve žene jednake i danas ili sutra ne mora mi supruga biti manekenka', kazao je Ognjen koji ne želi otkriti pravi razlog prekida. Malo tko je mogao pretpostaviti da će par prekinuti, jer je još ovog ljeta uživao na plažama u Dubrovniku, piše 24 sata.

Bivša Miss Hrvatske, koju je nogometaš osvojio iskrenošću, šarmom, srdačnošću i smislom za humor, početkom prošle godine govorila je da ona i Ogi imaju idealnu vezu, jer se uopće ne svađaju. Kazala je i da je brak samo pitanje vremena i formalnosti, jer su u ozbiljnoj vezi. Ona se u travnju 2009. preselila u Kijev i izjavila da je više ništa ne veže za Zagreb. Ćupor je prije Ognjena bila u vezi s poduzetnikom Josipom Šelendićem, a on je bio s manekenkom Fani Stipković.