IDILA NA SKIJANJU:

Dikan Dolores uči peći fritulice

30.12.2009 u 21:44

Bionic
Reading

Dikan, Dolores i Lana nakon blagdana u Zagrebu dane provode u njegovoj vili u Crans Montani koju ima već 25 godina. Ona se zabavlja s Lanom i uči je glumiti, a Dikan Dolores uči raditi fritulice

Dikan je za 'In Magazin' Nove TV rekao da vilu u švicarskim Alpama ima već godinama, ali nije želio reći koliko ju je točno platio. Nagađa se da je kvadratni metar platio oko 20 tisuća eura, a sam tvrdi da bi danas dobio dvostruko.

Dikolores uživaju u šetnjama, sunčanju i odmoru, a obiteljsku idilu upotpunjuje devetogodišnja Lana koja se brine da im nikada ne bude dosadno.

Tako s Dolores uči glumiti i vrijeme provode u igri. I Dolores svakoga dana nešto nauči od svog Dikana, pa je tako naučila kako se rade fritulice, palačinke na razne načine, uštipci i razne dalmatinski specijaliteti. Dikan ne mari što Dolores nije vrsna kuharica i misli da ženi nije mjesto u kuhinji.

'In Magazin' pripremio je i nastavak ne tako idilične priče, kad ljutita glumica prekida intervju govoreći: 'Sekundu kad se ja maknem od njega, njemu se netko uvaljuje. Ovo je strašno!'