Estrada DON ANĐELKO KAĆUNKO:

Od feministice Jelena se pretvorila u tradicionalnu udanu ženu

Don Anđelko Kaćunko kolumnu posvetio je Jeleni Veljači. Drago mu je što je ušla u brak i što se iz svojeglave 'novofeministice' pretvorila u tradicionalnu ženu koja prihvaća status supruge

Don Anđelko Kaćunko svoju posljednju kolumnu za Arenu, koja se gasi, pisao je na dan vjenčanja Janka Popovića Volarića i Jelene Veljače. Spisateljica mu se pojavila u snu, a nosila je vjenčanicu baš poput one kakvu je imala njegova sestra na svadbi u Berlinu.

'Na čelu povorke bio je Janko sa starijom gospođom pod rukom, ali Jelene nije bilo. Tek kada su svi izašli ona se, gotovo trčeći, pojavila u vjenčanici… Okrenula se prema meni kad sam joj mahnuo rekavši: 'Sretno!' Gotovo zbunjena kratko je zastala pa potrčala za svojima… Ostao sam malko iznenađen da se nije ni nasmiješila i… probudio se', piše don Anđelko Kaćunko i navodi da sanja ono o čemu razmišlja. Posebno ga je razveselilo vjenčanje ovog para.

     
Beskompromisni svećenik nikada ne propušta kolumne Jelene Veljače, za koje kaže kako su pametne i zanimljive, a posebno mu se sviđa što iz tvz. feministice sada zrači tradicionalna žena koja ulazi u brak.

'Veljačinu kolumnu nikada ne propuštam. Napisala je mnogo pametnih tekstova, osim jednog u kojem se, s očitim predrasudama, ružno izrazila o Crkvi i Bogu. Iza njezine svojeglave i naizgled novofeminističke retorike zrači zrela tzv. tradicionalna žena, koja se malo-pomalo, ali sigurno i odlučno vraća starim vrednotama koje je živjela njena baka. Zato su mi se sviđali njezini tekstovi, a posebno kad je počela razmišljati zrelo obiteljski', zaključio je Kaćunko.

'Sada Jelena, javno prezrevši floskulu o suvišnom papiru i dokumentu koji ubija ljubav, radosno prihvaća status supruge', dodao je svećenik.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više