Estrada FANI STIPKOVIĆ

'Želim početi razmišljati o djeci'

  • Autor: N. T.
  • 7.1.2009 11:03:44
  • 7.1.2009 10:00:00

Fani, osim poslovnih planova u 2009., ima i jednu drugu želju, počet će razmišljati o djeci

Kao i većina nas, tako i manekenka i novinarka Fani Stipković u novu 2009. godinu ulazi s nekim novim planovima i željama.

Kako je rekla za magazin Story, odlučila je razmišljati o djeci, što ujedno potvrđuje koliko je sigurna u osobu koja u njezinu životu postoji već neko vrijeme. Jedino što je Fani otkrila jest da ta osoba ne živi u Hrvatskoj. Njegovo ime nije željela otkriti jer kaže da je za to prerano i da bi time samo sve upropastila. Ono što je sigurno točno jest to da je riječ o nekom ambicioznom muškarcu jer Fani, kako je izjavila, nikada ne bi mogla biti s muškarcem koji spava do 15 sati i ništa ne radi.

Osim na ljubavnom planu, Fani se u 2009. angažirala i na poslovnom. Želi pokrenuti modnu liniju i ponuditi je nekoj hrvatskoj modnoj kući. Riječ je o liniji koja će, pogotovo financijski, biti dostupna mladim curama i tinejdžericama.

'Cilj mi je napraviti mladenačku liniju koja će biti slična mome stilu i mislim da će to biti super', rekla je Fani i dodala da slijedi i još jedan TV projekt, o kojem će više reći kada za to bude vrijeme.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više