NIKADA OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA

J.F. Kennedy se sunča na jahti s golim ljepoticama

28.12.2009 u 12:46

Bionic
Reading

Američka internetska stranica TMZ došla je do dosad neobjavljene fotografije na kojoj se John F. Kennedy sunča na jahti, a društvo mu rade potpuno gole ljepotice

TMZ vjeruje da je fotografija nastala sredinom 1950-ih godina, a na njoj se nalaze dvije gole žene koje skaču s jahte, dok se druge dvije sunčaju, baš kao i muškarac za kojeg navode da je John F. Kennedy. Navodno su stručnjaci više puta provjerili autentičnost fotografije i zaključak glasi da nije bila obrađivana.

Postoje nebrojeni članci i knjige o predsjedniku J.F. Kennedyju u kojima se spominje dvotjedni odmor na brodu na Mediteranu. Pretpostavlja se da je Kennedy fotografiran upravo tijekom tog odmora na koji na otišao u kolovozu 1965. godine. Tada je još bio senator, a otputovao je s bratom Tedom i senatorom Georgeom Samthersom. Trojica muškaraca, prema pričama, ugostili su velik broj žena na jahti.

U to vrijeme Jackie Kennedy je bila trudna, a zbog komplikacija je hitno prevezena u bolnicu dok se njezin dragi sunčao na jahti. Bez obzira na carski rez, Jackie je rodila mrtvorođenče.

Neimenovani muškarac navodno je vlasnik fotografije koju je godinama držao u ladici. Živio je na istočnoj obali SAD-a, a povremeno se prijateljima hvalio da je posjeduje. Muškarac je umro prije deset godina, a njegov sin naslijedio je fotografiju J.F. Kennedyja s golim ženama.