Estrada NOVA ŠKVADRA

Jennifer se druži s Demi Moore i kabalom

  • Autor: I. T.
  • 27.12.2009 12:39:06
  • 27.12.2009 12:10:30

Čini se da je Jennifer Aniston nova holivudska zvijezda koja je otkrila ljubav prema kabali, a 'oči joj je otvorila' nova prijateljica Demi Moore

Nakon prekida s Badom Pittom, Jennifer Aniston silnu tugu je utišala okrenuvši se budizmu. Kako je Buda obavio što je trebao, Jenn se odlučila za 'moderniju' vjeru te se, navodno, okrenula totalnom holivudskom hitu – kabali.

Baš kao što je Buda u Jennino srce ušao s odlaskom Brada, tako ga je kabala zamijenila ulaskom Demi Moore u glumičin život.

'Jenn i Demi su se upoznale prije nekoliko godina, da bi se ponovo srele na njujorškoj Mont Blanc zabavi prije nekoliko mjeseci', rekao je izvor upoznat sa situacijom, a prenio Daily Mail.

'Proveli su vječnost razgovarajući, a Demi je oduševljeno uvjeravala Jenn da joj je kabala promijenila život na bolje i da joj pomaže u svakodnevnom životu. Jenn je kao spužva upijala svaku njenu riječ', dodao je izvor.

Osim od Demi, Jenn je nedavno čula oduševljene riječi o kabali i od Gwyneth Paltrow, tako da će ta crkva, čini se, vrlo skoro moći upisati još jednu holivudsku zvijezdu na svoj popis.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više