ENES JE GLEDAO U ČUDU

Bojana Gregorić plesala bosa na božićnom partiju

22.12.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Bojana se jako dobro zabavila na božićnom partiju u Lobby baru gdje je slavila s kolegama. Opuštena glumica bila je jedna od rijetkih na plesnom podiju, a u jednom trenutku skinula je cipele i zaplesala bosonoga

Ove subote u Avenue Mallu okupili su se svi glumci, kao i producenti popularne telenovele Dolina sunca kako bi skupili sredstva za humanitarnu akciju Zagrljaj sunca. Humanitarnu akciju pokrenuli su producenti telenovele, a sredstva se prikupljaju za djecu iz dječjeg doma Klasje u Osijeku.

U sklopu akcije prodana je epizodna uloga za 2.000 kuna, a tajanstveni muškarac kupio je sebi za Božić večeru s AnomVilenicom. Unikatnu StoryBook haljinu by Linea Exclusive, kreiranu ekskluzivno za Bojanu Gregorić-Vejzović, kupili su producenti serije i tako donirali 11.200 kuna.

Ovaj zanimljivi program vodili su Iva Šulentić Nevena Rendeli i Mario Petreković, a svi posjetitelji, osim licitiranja, na aukciji su mogli donirati 40 kuna za zajedničku fotografiju s glumcima ili 20 kuna za autogram kartu.

Bojana Gregorić i Ana Vilenica s istim frizurama kao Rihanna

Navečer su se svi opustili na božićnom partiju u Lobby baru gdje je atmosferu podizao DJ Filip Jelaš kojeg glumci nisu puštali doma do ranih jutarnjih sati. Kako piše Arena, najbolje se zabavila Bojana Gregorić koja je sama plesala na podiju, a u jednom trenutku bivša balerina skinula je potpetice i plesala bosa. Njezin suprug Enes Vejzović u čudu je gledao svoju suprugu.

Iako se previše opustila, što i nije loše s obzirom na to da u javnosti odaje dojam suzdržane mlade žene, Bojana je cijelo vrijeme blistala u ultrakratkoj plavoj haljini. Cijeli dojam podizala je moderna frizura a la Rihanna, kakvu je imala i Ana Vilenica

Na partiju je omiljeni među glumicama bio Petar Ćiritović koji je svakoj djevojci stigao posvetiti malo vremena. S Mirnom Medaković uhvaćen je u strasnom zagrljaju, no sudeći po njegovim izjavama da ima djevojku, čini se da je bila riječ samo o zabavi.