Estrada U NARUČJU PODUZETNIKA

Iva Mia Erak otputovala ocu svog djeteta

Bivša glasnogovornica Milana Bandića trudna je po drugi put. Pitanja tko je otac djeteta vješto izbjegava, ali poznato je da je riječ o poduzetniku u čiji je zagrljaj Mia otputovala prije par dana

Bivša glasnogovornica gradonačelnika Milana Bandića na ljeto će postati drugi put majka. Iako je tu informaciju i sama potvrdila, na pitanja tko je otac njezina djeteta nije željela odgovoriti. Poznato je da je riječ o poduzetniku koji većinu svojih poslova obavlja izvan Hrvatske, zbog čega će, kako je izjavila, Iva Mia Erak najvjerojatnije roditi u inozemstvu. Krajem prošlog tjedna otputovala je u Ameriku, u posjet ocu svog djeteta, kako piše Extra.

Malo tko zna da je nova ljubav lijepe Mije jedan od razloga što odlazi s mjesta Bandićeve glasnogovornice jer je željela više vremena posvetiti privatnom životu.

'Nakon skoro dvije godine na poziciji Bandićeve glasnogovornice, shvatila sam da je to sve lijepo i krasno, ali da je najvažnije imati topli dom i dijete koje ti se veseli. U takvim poslovima jako trpi privatan život i morate biti spremni da zbog posla možete sve izgubiti. Ja na to nisam spremna', izjavila je 32-godišnja Mija u rujnu. Iva Mia majka je petogodišnje djevojčice Karle koju ima iz braka sa stomatologom Ivorom Erakom, od kojeg se rastala prije godinu dana:

'Iz sadašnje perspektive, ne bih se mogla udati. Rane su presvježe. To bi morala biti osoba u koju bih imala apsolutno povjerenje i kod koje bih morala osjećati stabilnost, zrelost, pažnju i ljubav. Ne volim površne veze. To me samo prazni i oduzima mi energiju. Osoba kojoj bih poklonila svoje vrijeme, ljubav i pažnju morala bi debelo pokazati da je to zaslužila.'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više