SVADBENA ZVONA

Tarik Severini: Požuri sad kad si našla svog čovjeka

21.12.2009 u 10:03

Bionic
Reading

Tarik i Severina na božićnom snimanju poklonili su si iste darove. On joj je poklonio minijaturnu ružičastu opravicu za djevojčicu i poručio joj da požuri sad kad je našla svog čovjeka!

Tarik Filipović i Severina iznenadili su jedno drugo sličnim izborom darova koje su izmijenili na božićnom snimanju za magazin Extra. Glumac joj je poklonio minijaturnu ružičastu opravicu za djevojčicu i poručio joj: 'Požuri sada kada si našla svog čovjeka! Želio bih da ti bude lijepo kao što je meni.' Ona je njemu također dala minijaturno odijelce za sina Armana, nalik onome koje on nosi u Milijunašu

     

'Godinu na izmaku pamtit ću po lijepim putovanjima, odličnim koncertima, miru, ljepoti i ljubavi', rekla je Seve. Osim velikog koncerta u Beogradu, prošlu godinu obilježili su njezini društveno-angažirani istupi - protivljenje izmjenama Zakona o umjetnoj oplodnji, kao i spot Muškarcu samo treba kurva u kojem je izrazila podršku zlostavljanim ženama.

Već šest godina Seve Božić slavi sa svojim izbjeglicama, prijateljima i suradnicima koji nemaju dovoljno slobodnih dana da otputuju kućama obitelji, dok će Novu dočekati radno jer, priznaje, ne može zamisliti doček bez nastupa.

Na pitanje hoće li zaruke sa Slavkom Šainovićem iduće godine završiti vjenčanjem, odgovara: 'Ljubav i povjerenje važniji su od vjenčanja.'