NOVE PIKANTERIJE

Tiger ima kćer sa 48-godišnjom ljubavnicom

18.12.2009 u 15:24

Bionic
Reading

Nova Tigerova ljubavnica Theresa Rogers preko svoje odvjetnice traži 17 milijuna kuna za šutnju o njihovoj vezi tijekom koje su navodno dobili šestogodišnju djevojčicu

Tiger Woods mogao bi biti otac šestogodišnje djevojčice, čija majka je njegova najstarija ljubavnica Theresa Rogers (48). Ona tvrdi da se prvi put seksala s Tigerom 2004. godine, nekoliko mjeseci prije nego se vjenčao s Elin

Nordegren, a navodno su bili u vezi do ljeta 2005. godine.

'Seksali su se u njegovoj kući kad Elin nije bilo. Tiger je obožavao seks pod tušem. Kada ga je prvi put pitala za Elin, rekao je da Elin ostavlja odličan dojam u javnosti, ali da nikada nije htio imati djecu s njom', rekao je izvor.

Teresa je unajmila odvjetnicu Gloriu Allerd kako bi izvukla od Tigera 17 milijuna kuna za šutnju. Istu odvjetnicu je angažirala i Tigerova prva ljubavnica Rachel Uchitelkoja je dobila 25 milijuna kuna.

U međuvremenu, Elin se planira razvesti. Angažirala je poznatog odvjetnika Sorrella Tropa koji je zastupao NicoleKidman Britney Spears i Caryja Granta, a zahtjev za razvod podnijet će u Kaliforniji, gdje bi se trebala puno lakše razvesti i doći do njegovog bogatstva. Procjenjuje se da bi trebala dobiti pola njegovog bogatstva, odnosno 175 milijuna funti.

'Odlučila je! Nema više o čemu razmišljati. Sigurna je da se on nikada neće promijeniti', rekao je izvor. Elin je prije par dana fotografirana kako toči benzin bez prstena na ruci. Navodno je to namjerno napravila.

Tiger se jako loše nosi sa situacijom. Njegovi prijatelji tvrde da cijele dane provodi sam u kući gledajući crtiće jer je na svim ostalim programima vijest o njegovim preljubima.