Zvijezde koje još nemaju 25

Mlade, lijepe i bezobrazno bogate

03.03.2009 u 10:15

Bionic
Reading

Na bankovnim računima gomilaju im se milijuni, a nemaju ni 25 godina. Iako su ih uglavnom zaradile glazbenim hitom ili ulogama u megapopularnim filmovima, ima ih i koje su već sada ovisne o drogi, alkoholu ili pak seksu

Katy Perry

Katy Perry, 25
 

Iako je prvi album izdala 2001, Katy je svjetsku slavu stekla prošlog ljeta svima dobro poznatim singlom 'I Kissed a Girl', koji je u čak 20 zemalja bio na samom vrhu glazbenih ljestvica.

Dvadeset i četiri godine su joj tek i pred njom je zasigurno još puno hitova koji će nas ludo zabavljati na plesnom podiju. Jednako smo sigurni da će nas zabavljati i svojim medijskim istupima u kojima voli istaknuti da je lezbijka, pa onda to opovrgavati.

Gemma Arteron

Gemma Arterton, 23
 

Gemma Arterton dobila je prvu pravu priliku početkom prošle godine kada je glumila agenticu Strawberry Fields u zadnjem filmu o Jamesu Bondu, 'Quantum of Solace'.

Lijepa i mlada glumica trenutačno izlazi sa španjolskim kaskaderom Eduardom Munozom, kojeg je upoznala prilikom snimanja filma temeljenog na poznatoj računalnoj igrici 'Princ of Persia: Sands of time'.

 

Keira Knightley

Keira Knightley, 23
 

Lijepa i krhka Keira imala je ama baš sve predispozicije da postane uspješna! Naime, rođena je u pravoj glumačkoj obitelji, a svoju prvu ulogu odigrala je još kao devetogodišnja djevojčica. Ipak, najveći proboj stekla je 2001. u filmu 'Baš kao Beckham', a zatim su se redati počele i ostale uloge.

Ni nagrade joj nisu strane, pa je tako dobila nagradu BAFTA za najbolji novi talent, onu londonskih filmskih kritičara za najbolju debitanticu te nagradu za najbolju glumicu na Međunarodnom festivalu u Bordeauxu.

 

 
Lily Allen, 23

Lily Allen

Lily nas u posljednje vrijeme sve više iznenađuje svojim nepromišljenim ispadima. Tako je prvo savjetovala roditeljima da djeci daju drogu, a zatim se saznalo da je kao mala za vlastita oca dilala drogu. Sve je češće viđena u društvu lezbijki, a jedna od najboljih frendica joj je Lindsay Lohan. Bilo kako bilo, ova britanska pjevačica u svakom je slučaju postigla mnogo budući da ima tek 23 godine.

Hitom 'Smile', objavljenim na  debitantskom albumu 'Lily Allen Alrigh', osvojila je svijet, a nedavno je izdam njezin drugi album. 'It's Not Me, It's You' na kojem potpisuje sve pjesme zajedno s partnerom Gregom Kurstinom. Najnoviji je trač, također vezan s njezinom karijerom, taj da priprema duet s Lohanicom.

 

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, 23
 

Pričalo se da je ovisna o alkoholu, drogi, seksu, a danas bezbrižno šetucka, izmjenjuje nježnosti i nimalo ne krije lezbijsku vezu s DJ-icom Samanthom Ronson.

Sve u svemu, Lindsay je doista svestrana. Glumi, pjeva, a već kao trogodišnjakinja bila je na plakatima za kampanju igračaka. Nešto kasnije bila je i model kolekcije za djecu Calvina Kleina. Sa Samanthom je u vezi više od godinu dana.

 

 

Rihanna

Rihanna, 21
 

Seksipilna Rihanna prva je glazbenica s Barbadosa koja je osvojila nagradu Grammy i koja već sada ima zavidnu glazbenu karijeru.

Nedavno je izabrana za novog modela u Guccijevoj kampanji za UNICEF, a svoje humanitarne ambicije pokazala je i ranije udruživši snage s Timbalandom i Good Charlotte promovirajući 'Modom protiv AIDS-a'.

 

 

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, 21
 

Dvadesetjednogodišnja Vanessa našla se u središtu skandala kada su njezine privatne golišave fotografije namijenjene dečku Zacu Efronu obišle gotovo sve internetske portale. Mlada zvijezda mjuzikla 'High School Musical' u početku je sve negirala, no na kraju je priznala da je riječ o pravim fotografijama.

Spekuliralo se da je Disney planira otpustiti, no Vanessa je spornim fotografijama stekla samo još veću slavu.

 

 

Audrina Patridge

Audrina Patridge, 24
 

Audrina svoju slavu može zahvaliti ulozi u MTV-jevoj reality sapunici 'The Hills', a ono čemu se trenutačno nada je to da će uskoro dobiti svoju spin-off seriju.

Dobila je 'pravu' ulogu u 'Blue 2'. Kao i mnoge druge mlade starlete, i ona je imala poveću količinu slučajnih golih fotografija. U ožujku 2008, neke od njezinih srednjoškolskih fotografija preplavile su internet.

 

 

Megan Fox

Megan Fox, 23
 

Prelijepa Megan Fox svjetsku slavu stekla je ulogom u filmu 'Transformers' 2007. I da nije dobila ulogu, Megan bi sigurno bila zamijećena zbog svog izgleda za koji je najzaslužnije raznoliko porijeklo.

Stoga nikoga ne čudi što je baš ona prošle godine, prema časopisu FHM, proglašena najseksi ženom svijeta. Ta titula nije joj promakla u 2008. po izboru pretplatnika tvrtke Fandango.

 

 

Mila Kunis

Mila Kunis, 26
 

Iako je rođena u Kijevu, vrlo je brzo postala vrlo bitan dio američke industrije zabave. Najpoznatija je po svojoj ulozi Jackie u nekada megapopularnoj seriji 'Lude 70-e'. Nakon toga je posudila glas za lik Meg Griffin u animiranoj seriji 'Family Guy'.

Ipak, svoju publiku Mila je ostvarila kao Rachel Jansen u komediji 'Preboljeti Sarah Marshall', a pojavila se i u filmu 'Max Payne'. Dvadesetpetogodišnja Ukrajinka sretno je zauzeta. Naime, od 2002. u vezi je s glumcem Macaulayjem Culkinom.