Estrada FOTOMONOGRAFIJA

Zrće - od sumraka do zore

  • Autor: M.B.
  • 17.12.2009 14:59:47
  • 17.12.2009 13:46:07

Zvonimir Krstulović priredio je fotomonografiju o Zrću. U središtu knjige su ljudi, ljepota njihove nesputanosti, partijanje i ljetne razbibrige

Sljedeći tjedan bit će objavljena fotomonografija Zvonimira Krstulovića 'Zrće – od sumraka do zore'. Prva je to knjiga o Zrću i jedna od najneobičnijih fotomonografija o nekoj jadranskoj turističkoj destinaciji.

U središtu pažnje monografije nisu arhitektura i prirodne ljepote, već ljudi, ljepota njihove nesputanosti, partijanja i ljetne razbibrige. Autorske fotografije nastale su u razdoblju od 2005. do 2009, a tekst u knjizi napisan je toplo i ležerno, nimalo monografski hladno. Riječ je o publicistici koja pojašnjava i dešifrira Zrće kao turističku destinaciju protkanu visokokvalitetnim klupskim programom.

Dešifriranje Zrća podijeljeno je u poglavlja: Britney, tako ti boga (Ulaz), Uvod u Zrće, Fashion Beach Zrće, After Beach Zrće, After Beach Party, Od sumraka do zore, Na aromaterapiji (Izlaz), Zrće i seksualna revolucija (dodatak). Autor u tekstualnom dijelu knjige ljetno Zrće stavlja u suvremeni popkulturni kontekst te ga objektivno dimenzionira.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više