KONAČAN KRAJ?

Reese Witherspoon prekinula s Jakeom

16.12.2009 u 15:26

Bionic
Reading

Nakon što su se razdvojili na neko vrijeme, par je odlučio prekinuti jer je došlo do zahlađenja odnosa. Bili su u vezi od 2007. godine, a razišli se prijateljski

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal odlučili su prekinuti vezu, a njihovi prijatelji otkrili su da su to napravili bez buke.

'Nisu prekinuli zbog treće osobe. Do prekida je došlo zbog zahlađenja odnosa. Odlučili su šutjeti o tome i biti pažljivi zbog Resseine djece', kazao je izvor.

Resse, koja ima desetogodišnju Avu i šestogodišnjeg Deacona s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom, i Jake navodno su prekinuli još prije dva tjedna, no njihovi glasnogovornici su tvrdili da su još uvijek zajedno. Nakon što su proveli neko vrijeme odvojeno, odlučili su to podijeliti s ostalima.

'Trebalo je proći neko vrijeme da razmisle te je svatko otputovao na svoju stranu. Kada su se konačno našli, porazgovarali su i odlučili da je najbolje da prekinu.

U listopadu su svi mislili da je na pomolu vjenčanje jer se par navodno zaručio, a oskarovka je viđena sa zlatnim vjenčanim prstenom na ruci.

'Izgledala je presretno dok je pokazivala prsten', kazao je izvor.