MODNI MAČAK

Šokirao sam se kad sam vidio Maju i Anicu u istim korzetima

15.12.2009 u 15:08

Bionic
Reading

Marko kupuje odjeću i nosi je u domove poznatih, a oni onda biraju što im se sviđa i, naravno, plaćaju mu uslugu. Tako je Maja Šuput odabrala jedan njegov korzet, a identičan je kupila i Anica Kovač. Problem je nastao kad su se pojavile u istom na Jolinoj promociji

Marko Grubnić objašnjava kako je moglo doći do toga da se Maja Šuput i Anica Kovač pojave na istom eventu u istimkorzetima. Budući da je Maji, osim prijatelja, i modni savjetnik te radi za nju kao personal shopper, Modni mačak joj je donio više odjevnih kombinacija, a ona je neke od njih kupila.

   

'Radim ovaj posao dugo i znam prepoznati što će kome odgovarati. Odem u trgovine i kupim odjeću, a onda je moji klijenti odaberu i, naravno, plate mi. Šuput je taj korzet, koji je čak kupljen u Zagrebu, odabrala za neke svakodnevne kombinacije te nismo obraćali posebnu pozornost ne njega', prisjeća se Marko koji se iznenadio kad je vidio da je i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač kupila isti odjevni predmet.

'Nije mi bilo ni najmanje neugodno što su se pojavile na Jolinoj promociji u istim korzetima, ali sam bio pozitivno šokiran, nisam to očekivao. One su posve različite osobe, a korzet je i jednoj i drugoj stajao fenomenalno. Uvijek govorim da iste stvari ne stoje svima isto, važno je kako ih kombinirate i nosite', kazao je Marko.