BIOGRAFIJA 'ANĐEO'

Ante pokušao uništiti Simoninu promociju knjige

14.12.2009 u 15:36

Bionic
Reading

Simona Gotovac u suzama se pojavila na promociji svoje biografije 'Anđeo', jer ju je Ante čitavo jutro 'maltretirao i bombardirao SMS porukama u pokušaju da uništi promociju'

U knjižnici Bogdana Ogrizovića održana je promocija biografske knjige o Simoni Gotovac, 'Anđeo'koju su napisali Miro Radnić i Ivan Delaša izdala nakladnička kuća Novum. Simona se tjednima nalazila s Radnićem i Delašem i detaljno im prepričavala svoj život, a oni su vrijedno pisali knjigu i odlučili su je simbolično nazvati 'Anđeo', budući da bivša kraljica Hrvatske ima izraženo šesto čulo.

'Naprimjer, kuham janjetinu sa zelenim njokima, ni o čemu ne razmišljam, a onda, kao da je sišla s neba, dođe mi misao - Ante je s nekom drugom. Jednostavno znam i nikada nisam pogriješila. Nekad je, šećući gradom, znao dobiti po 15 poruka u sat vremena, a ja sam točno znala koja je poruka od koje ljubavnice, to je moje šesto čulo', ulomak je iz knjige.

Ante i dalje maltretiraSimonu

U maniri velikih zvijezda, Simona je kasnila na promociju, a kada se konačno pojavila - opet je morala izaći. Razlog je bio svima dobro poznati Ante Gotovac koji je pokušao uništiti predstavljanje knjige 'Anđeo', kako je otkrila Simona.

'Više ne živim s njim, ali me i dalje maltretira. Tako vam je to s Antom. Slao mi je jako ružne SMS poruke i cijelo jutro me bombardira njima, stvarno mi je dosta', rekla je Simona kroz suze. U jednom trenutku je ustala i izašla iz knjižnice kako bi se sabrala prije promocije jer ju je Ante očito jako uzrujao.

'Trudila sam se što manje spominjati Antu u knjizi jer on nije jedini muškarac u mom životu. Još uvijek se nadam kako ću jednog dana na nekom drugom kontinentu uz obalu i palme svojoj djeci i suprugu servirati večeru uz poštovanje. Željela bih imati još troje, četvero djece i nadam se kako će jednoga dana doći moj princ na bijelom konju', rekla je uskoro buduća gospođa Gotovac.

Iako joj je ovo najteže razdoblje u životu, jer i nakon burnog braka s Gotovcem mora trpjeti njegovo maltretiranje, bližnji joj pokušavaju dati podršku i ljubav koja joj je u ovoj situaciji neophodna.

'Teško mi je, ali me veseli to što ću se ubrzo rastati. Moja mama Tamara Trpkov i Mitja mi daju veliku podršku i hvala im na tome. Oca Željka uopće ne smatram svojim ocem, jer me je na noge postavio Mitja', izjavila je Simona. Na predstavljanje ju je došao podržati i Marko Grubnić, kojemu je posvetila poglavlje knjige 'Najbolja prijateljica - prijatelj'

'Simona i ja se poznajemo jako dugo i prošli smo sve i svašta zajedno. Ona je posebna osoba, puna ljubavi i topline te je zbog toga cijenim, volim i podržavam. Na neki način mi je drago što sada prolazi kroz najteži period u životu. Mora biti jaka i prebroditi sve ovo kako bi kasnije mogla uživati. Potpuno je razumijem jer živimo sličnim načinom života', zaključio je Modni Mačak.