Estrada PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Danijela Dvornik: Nives ima najbolje sise

Danijela piše da bi nam Nives Celzijus bila idealna predsjednica jer ima najbolje sise, a svojim umiljatim seksi glasićem vješto bi začarala Berlusconija i bila više medijski praćena od Obame

Danijela Dvornik u kolumni za Extru osvrnula se na predsjedničku kampanju. Ona smatra da će žene glasati za Nadana Vidoševića jer je lijep i zgodan. I sama kaže da joj je Nadan lijep, ali ipak predlaže Nives Celzijus za predsjednicu jer ima sise kojima bi osvojila Berlusconija i bila bolje medijski praćena nego Obama.

'Slušam ovih dana komentare na kandidate za predsjednika. Žene će uglavnom birati ljepotana za predsjednika jer, na kraju, svi su isti, ali Nadan je barem lijep i zgodan. I meni je Nadan zgodan, ali nemam pojma je li idealan za predsjednika.

Da je, kojim slučajem, Nives Celzijus među kandidatima, vjerojatno bi muškarci birali nju jer ona ima najbolje sise. Već bi je mogli zamisliti kako se svojim umiljatim glasićem obraća Berlusconiju koji, začaran njezinom pojavom, vraća Trst Hrvatskoj', piše Danijela te dodaje da nam ništa ne bi nedostajalo sa suprugom nogometaša na čelu države.

'Svaki njezin potez bi se pomno pratio, a njezini govori bi bili popraćeni bolje od Obaminih. Uostalom, kad je Kosorica mogla zavesti Pahora, onda mogu zamisliti što bi Nives sve mogla zavesti', zaključuje Danijela.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više