ŠUŠKA SE, SUŠKA

Seve za Novu u Kumanovu za 80.000 eura

13.12.2009 u 21:56

Bionic
Reading

Ma kakva recesija, rekao bi čovjek kad promisli o zaradama domaćih estradnjaka za nastupe tijekom novogodišnje noći. Najbolje su po pitanju honorara ove godine prošli Severina, Tony Cetinski i Oliver

Tony Cetinski za Novu godinu pjevat će na splitskoj Rivi, i to za čak 75 tisuća eura. Dubrovnik je stisnula kriza, pa se ove godine oslanja na domaće snage – Milu Hrnića. U primoštenskoj Aurori za 24 tisuće eura zapjevat će Jelena Rozga, a popularni Jole bit će u Vodicama, u hotelu Imperijal, za 25 tisuća eura, piše Večernji list.

Šibenčane će na Poljani animirati grupa Magazin za 'tek' 15 tisuća eura, a Riječani će u Novu ući s Bajagom i TBF-om. Za nastup na gradskom Korzu Bajaga će navodno u džep staviti 40 tisuća eura, a TBF tek 12. Na trgu ispred opatijske gradske tržnice feštat će se s Nenom Belanom i Fiumensima, za što će izvođači dobiti deset tisuća eura.

Petar Grašo
radno će dočekati Novu na Hvaru, Dražen Zečić u trogirskom hotelu Medena, a obojica će za nastup dobiti po 30 tisuća eura. Danijela Martinović, nakon dočeka na trgu u Ljubljani, bit će teža za 25 tisuća eura. Nina Badrić nastupit će u Budvi u hotelu Splendid. Zdravko Čolić pjevat će u kompleksu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom za 70.000 eura.

Svota od 80 tisuća eura za Severinin nastup u Kumanovu doista je impresivna te Seve i dalje slovi kao naša najbolje plaćena izvođačica.

Pobjednik nad pobjednicima ipak je David Morales, koji će za novogodišnji rave večer u zadarskoj dvorani Višnjik dobiti vrtoglavih 130 tisuća eura!