Estrada POP ZVIJEZDE

Britney Spears i Lady GaGa na naslovnici Ellea

  • Autor: M. B.
  • 11.12.2009 15:21:41
  • 11.12.2009 13:59:31

Američki modni magazin Elle za novogodišnje izdanje broja pripremio je pravu poslasticu na naslovnici, pop zvijezde Lady GaGu i Britney Spears

Američki modni magazin Elle za novogodišnje izdanje broja pripremio je pravu poslasticu, pop zvijezde Lady GaGu i Britney Spears. Na naslovnici je Brit sa sinovima, prikazana kao brižna i nježna majka, dok se Gaga pojavljuje u svom prepoznatljivom dramatičnom stilu.

Iako je prepoznatljiva isključivo po svojim pjesmama i prepoznatljivom stilu odijevanja, i GaGa priželjkuje djecu i supruga koji će je podržavati u svemu.

'Imam sve simptome trudnice kada sam pod stresom. Boli me glava, umorna sam i zamagli mi se pred očima, ali tek kroz osam do deset godina želim imati djecu kako bi moj tata mogao uživati u unučićima, supruga koji će me voljeti i podržavati. Nikada ne bih ostavila karijeru zbog muškarca', kaže 23-godišnja GaGa za koju mnogi smatraju kako koristi seksualnost kako bi se bolje prodala.

'Omoti mojih albuma nisu uopće seksualni, što je bio problem mojoj izdavačkoj kući. Borila sam se četiri mjeseca i plakala na sastancima jer su oni smatrali da moje fotografije nisu dovoljno komercijalne. Zadnja stvar koju trebaju mlade djevojke su fotografije seksi pjevačice koja polugola izviruje iz pijeska i dira se po tijelu', zaključila je Lady GaGa.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više