Estrada BITANGA, RAZBIJAČ I TATA

Rene Bitorajac: Moja Ana je idealna supruga

Rene Bitorajac već tri godine uživa u braku s Anom koja mu je idealna supruga, kao što je i on njoj idealan muškarac. Pored svih njegovih uloga, najdraža mu je uloga tate za koju se nada da će dobiti nagradu za životno djelo

Renea Bitorajca trenutno možemo gledati u seriji Bitange i princeze, u videotekama je film Matastaze u kojem ima glavnu ulogu, a svakog petka na malim ekranima vodi show Supertalent. Ipak, svestrani glumac priznaje da mu je najdraža uloga tate, a sa suprugom Anom ima trogodišnjeg Gabrijela i tromjesečnu Larisu.

'Od svih odigranih uloga, uloga tate mi je glavna. Tu se ne bih zadovoljio nagradom za glavnu mušku ulogu, nego nagradom za životno djelo', kaže glumac koji za sebe smatra da je idealan suprug.

     
'Ne mogu dijeliti bračne savjete jer sam u njemu tek tri godine. Mogu zaključiti da nema razlike između onoga kako je bilo prije braka i sada, a mislim da je to dobitna kombinacija. Idealno ne postoji, ali naravno da sam ja idealan muškarac za nju, idealnu ženu', zaključio je Rene.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više