ALI NE I BEZ PRIJATELJICA

Jennifer Garner: Mogu živjeti bez Bena Afflecka

10.12.2009 u 12:48

Bionic
Reading

Glumica koja krasi naslovnicu siječanjskog izdanja W magazina otkrila je da joj teško pada odvojenost od obitelji i prijateljica dok radi. Ali dodaje da s lakoćom podnosi kad nema njezinog supruga Bena Affleka

Jennifer Garner nije poput ostalih glumica koje žive glamuroznim načinom života. Ona je prije antidiva. Majka je dvije kćeri, četverogodišnje Violet i jednogodišnje Seraphine, kojima sama kuha hranu, a njezine želje suprotne su holivudskim očekivanjima. Dok šeta svoju djecu u trapericama i tenisicama te zavezanom kosom Garner više nalikuje očajnim kućanicama nego velikim filmskim zvijezdama.

Glumica već sedam mjeseci živi s djecom u Cambridgeu u Massachusettsu, dok njezin suprug Ben Affleck snima filmove u Bostonu. Ljetos su se Garner i djevojčice vratile u L.A. gdje je ona snimala romantičnu komediju koja će se početi prikazivati za Valentinovo. No većinu vremena Jennifer provodi s djecom.

     

'Ili sam cijelo vrijeme kod kuće s curama ili sam cijelo vrijeme na setu', izjavila je Jen kojoj jepripala čast da krasi naslovnicu W magazina. U intervjuu je otkrila detalje iz svoje karijere i života s Affleckom te kako su nakon godinu dana veze odlučili imati djecu, a samo osam dana nakon odluke Jen je zatrudnjela.

'Bili smo zajedno godinu dana kada smo odlučili imati djecu. Jednog dana smo si rekli Ajmo napraviti djecu! I osam dana kasnije ostala sam trudna', kazala je glumica koja u svojim intervjuima redovito priča o svom suprugu, a on nju redovito izostavlja.

'Ben me pitao: Kako to da je tebe u intervjuima nikada ne spominjem? A ja sam mu odgovorila da je to ili zato što ne misliš na mene ili zato što muškim časopisima nije zanimljivo što ti spremam za večeru, a trebalo bi biti', rekla je Jennifer.

Iako se udala i rodila kćer, Jennifer i dalje radi, ali priznaje da joj odvojenost od obitelji teško pada.

'Najteže mi je kada sam na putu. Na setu se osjećam usamljeno. Mogu podnijeti kad Bena nema zbog posla, ali meni nedostaju obitelj i prijateljice s kojima ogovaram muškarce', zaključila je Garner.