OVISAN O SEKSU I TABLETAMA

Tiger zbog predoziranja primljen na liječenje

08.12.2009 u 13:46

Bionic
Reading

Nakon automobilske nesreće, Tiger Woods primljen je na bolničko liječenje zbog sumnji da se predozirao

U javnost je procurila vijest da je Woods odmah nakon nesreće zaprimljen na odjel bolnice na Floridi pod lažnim imenom William Smith i da je razlog liječenja predoziranje te da je nakon nesreće imao problema s disanjem.

Celebrity portal TMZ piše da je cijeli peti kat bolnice Health Central Hopsital zatvoren nakon što je tamo smješten golfer koji je došao u pratnji supruge.

Službenici bolnice kasnije su mu promijenili lažno ime pod kojim je zaprimljen iz straha da se ne sazna da je tamo, a supruga Elin Nordegren, još dok su bili na uviđaju na mjestu nesreće, policiji je predala dvije bočice tableta, Ambien za opuštanje mišića i Vicodin, lijek protiv bolova. Tada im je rekla da je prije nesreće popio te lijekove u kombinaciji s alkoholom, a očito se radilo o malo većoj količini.

Nakon nesreće na vidjelo su izišle brojne njegove izvanbračne avanture, a svakodnevno se javi barem jedna žena koja tvrdi da je spavala s tim najbogatijim sportašem na svijetu, između ostalih i jedna porno glumica. Prevarena i ponižena supruga navodno se iselila iz zajedničke kuće, a švedski mediji javljaju da je kupila kuću na otoku u blizini Stockholma, vrijednu preko dva milijuna dolara. Nagađa se da bi Elin mogla okrenuti novu stranicu u životu i vratiti se s djecom u domovinu.