KORINA LONGIN:

'Tata je bio malo oštriji kada je upoznao mog supruga'

07.12.2009 u 11:12

Bionic
Reading

Manekenka je ispričala da su se ona i suprug odlučili vjenčati pet minuta nakon upoznavanja. Njeni roditelji upoznali su repera Fredra u New Yorku, a Korina priznaje da je njen tata bio 'malo oštriji'

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Korina Longin Starr najavila je svoj veliki povratak u svijet manekenstva iz kojeg se povukla prije nekoliko godina. Zadranka je dala intervju radijskoj stanici Anteni povodom dolaska njezinog supruga Fredra Starra, glumca i člana hip hop grupe Onyx, u Hrvatsku.

'Fredro je na turneji po Europi i u Hrvatsku će doći na tjedan dana. Nažalost, ja neću uspjeti doći zbog poslovnih obaveza. Suprugu će ovo biti prvi posjet Hrvatskoj pa sam malo ljuta što mu neću moći pokazati Zadar', ispričala je Korina za Antenu koja je ustupila materijal Extri

Iako su mediji nagađali da će se njezin suprug i roditelji upoznati tek sada u Zadru, ona kaže da su se već imali prilike vidjeti u New Yorku te dodala da će to biti njihov drugi susret.

'Moji roditelji su došli u New York, a tati je baš bio rođendan pa smo svi zajedno otišli na večeru da to proslavimo. Moj tata, kao i svaki tata, malo je oštriji kada se radi o kćerkinu dečku ili mužu', ispričala je manekenka kako je izgledao prvi susret njenih roditelja i repera.

Longin se odlučila vratiti manekenstvu, a priče da su je uništili noćni život, droga i plastične operacije odlučno je demantirala.

'Ja nisam sklona tulumarenju. Više sam kućni tip, kao i moj suprug. Volimo dobro jesti, popiti čašu vina i družiti se s prijateljima', kazala je Korina koja najavljuje svoj povratak na modne piste.

'Mislim da će 2010. biti moja godina... Neka se ostale manekenke čuvaju jer se vraćam. I da vam kažem jednu ekskluzivu - počela sam pisati knjigu', otkrila je Zadranka.

Korina i Fredro vjenčali su se u New Yorku, a manekenka otkriva da želi obnoviti zavjete na velikom vjenčanju. Želja joj je da njezina obitelj vidi koliko je sretna.

'Kada smo se upoznali, nakon pet minuta mi je rekao da ću biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer kada sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro smo se probudili u New Yorku i odlučili smo se vjenčati. Nismo htjeli puno čekati jer bi bilo teško izvesti da moja obitelj dođe u SAD', ispričala je Korina te dodala da želi obnoviti zavjete velikim vjenčanjem na nekom mjestu poput Kariba.