ZAGREBAČKI DEČKI

Bandić i Mamić umirali od smijeha

04.12.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Mamić i Bandić jako dobro su se zabavljali u prvim redovima dvorane Dražena Petrovića na koncertu klape Intrade, kao i Anica i Robert Kovač

Klapa Intrade i Tomislav Bralić održali su koncert u dvorani Dražena Petrovića, a na pozornici su im se pridružili brojni kolege - Vinko Coce, Tedi Spalato, klapa Šibenik i Davor Pekota.

Poznati Hrvati pohrlili su na koncert, a u prvim redovima sjedio je i vodeći čovjek grada Zagreba Milan Bandić, u društvu Zdravka Mamića. Budući da je tijekom dana izjavio da će abdicirati ako se ne pomiri s navijačima Dinama, Mamić se, čini se, htio malo odmoriti od svih problema pa je otišao s bratom Zoranom na koncert, a nije ni slutio da će se zabavljati sa zagrebačkim gradonačelnikom i predsjedničkim kandidatom Milanom Bandićem.

     

Elegantno obučeni, obojica u odijelu i kravati, cijelu su se večer došaptavali i smijali. Ako je suditi po fotografijama, Bandić je opet bio dobro raspoložen za šale koje su Maminju bile jako zabavne.

Anica i Robert Kovač, koji su trenutno okupirani gradnjom vile za svoju obitelj, također su došli poslušati klapu Intrade. Bivša manekenka pokazala je da se može izgledati seksi i s troje djece u ultrakratkoj plavoj haljini. Suprug ju je zaljubljeno držao za ruku, dok se ona smješkala.