VODI LJUBAV SA ŽIVOTOM

Katarina Radivojević: Volim frajere koji imaju muda

04.12.2009 u 12:06

Bionic
Reading

Katarina voli snažne frajere ili, slikovitije rečeno, one koji imaju muda, kako se sama izrazila. U duši je boemka neukrotive prirode koja, bez obzira na prepreke, trči prema svojim ciljevima

Srpska glumica Katarina Radivojević koju svakodnevno imamo prilike gledati u seriji 'Najbolje godine' sebe opisuje kao

buntovnicu koja će se uvijek boriti za pravdu. Kada je iz malenog predgrađa putovala u Beograd autobusom, sanjarila je o tome da postane poznata glumica. Roditelji je nisu podržavali, jer su smatrali da bi trebala odabrati neku 'običniju' profesiju.

'Dobila sam titulu femme fatale divlja u srcu kada sam igrala 'Ukroćenu goropadnicu' Williama Shakesperaea, a ona je opravdala moj karakter. Temperamentna sam, impulzivna, ako netko ne ispoštuje dogovor, uvijek poludim. Ako se treba boriti za pravdu, u prvim sam redovima. Iskrena sam, a to mi nije donijelo mnogo dobrih stvari u životu. Za moju karijeru bi bilo bolje da manje govorim što mi je na duši', ispričala je Katarina za koju su mnogi komentirali kako je zahtjevna glumica koja se na snimanjima ponaša poput temperamentne primadone. Ona odgovara da puno daje, pa puno i traži.

Glumica je u vezi s crnogorskim poduzetnikom Vukom Miškovićem, a oduvijek je voljela muškarce koji je nisu sputavali.

'Sviđaju mi se oni muškarci koji imaju svoj stav ili slikovitije rečeno, muda. Često mi se događalo da u vezi postanem dominantna, a to mi nije nimalo zanimljivo i seksi', izjavila je Katarina koju je dečko osvojio snagom kojom se izborio za sve što ima u životu.

'Ja ne živim život, ja vodim ljubav sa životom', rekla je jedna od mojih omiljenih spisateljica Francoise Sagan. Nadam se da ću uspjeti ostati dosljedna u tome', zaključila je Katarina za Ekran.