SAPUNICA SE NASTAVLJA

Vlatka pred kamerama plakala zbog Lane

03.12.2009 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon optužbi Dolores Lambaše da je zlostavljala malu Lanu te nastupa Mije Begović koja je također potvrdila priču nove Radeljakove djevojke, Vlatka se slomila pred kamerama i grcala u suzama

Nakon optužbi koje pljušte sa svih strana, da je Vlatka Pokos zlostavljala Lanu Radeljak, kćer njeznog bivšeg supruga Josipa i njegove pokojne supruge Ene, voditeljica se slomila pred kamerama.

Dolores Lambaša javno je prozvala Vlatku kazavši da je malena imala masnicu ispod oka osam dana zbog Vlatkinih batina te da se usudila progovoriti o zlostavljanju tek kada se uvjerila da se Pokos više neće vraćati u njihovu kuću. Potom je Mia Begović potvrdila da je Vlatka tukla Lanu i rasplakala se u 'In magazinu' Nove TV zbog malene nećakinje.

Sada je na red došla voditeljica, koja demantira optužbe o zlostavljanju djevojčice. Za Ekskluziv je kazala da ju napadi Dikana i Dolores dovode do suza, koje nije mogla suspregnuti niti pred kamerama. Vlatka tvrdi da su optužbe na njen račun lažne te je opet istaknula kako će malena uvijek imati posebno mjesto u njezinu srcu.