NOVA PUMINA KOLEKCIJA

Natali Dizdar u 'minjaku', Ivica Đuzel opet kao samac

03.12.2009 u 11:08

Bionic
Reading

Na predstavljanju nove Pumine kolekcije pojavili su se mnogi celebovi, među kojima i novopečeni samac Ivica Đuzel, a goste je zabavljala Natali u ultrakratkoj mini-suknji

Predstavljene su nove Pumine kolekcije 'trčanje, ženska kolekcija, jedrenje, Afrika i motorsport', a poznate face pohrlile su na događanje kako bi se tijekom ovih hladnih zimskih dana ugrijale vrućim krpicama. Nove kreacije odlikuju se jarkim bojama i kreativnim grafikama.

Plesno-modnu koreografiju osmislio je glumac Edvin Liverić, a uzvanike je zabavljala Natali Dizdar u ultrakratkoj minici, dok je program je vodila Ida Prester

U plesnom spektaklu uživale su brojne osobe iz javnog života, među kojima i glumica Marija Borić, model Petra Maroja, glumac Duško Modrinić, glazbenik Kristijan Beluhan, akademski slikar i scenograf Saša Šekoranja, TV voditelj IvicaĐuzel, hokejaš Marko Lovrenčić i brojni drugi.

     

Ivica se nedavno razveo od supruge Anite Đuzel, a iako je neko vrijeme izbivao s društvenih događanja, TV voditelj opet je 'u igri', a kako je poznato da voli dobre partyje, ne sumnjamo da će vrlo brzo upoznati nekog zanimljivog i zaliječiti rane.