Estrada KAD TI NE IDE...

I Mirna Berend 'oprala' Hloverku

Mirna ne bi izlazila iz kuće da je na Hloverkinom mjestu, a također smatra da svemogućoj vladarici, kako je naziva, gledatelji ne vjeruju ni kada kaže dobra večer

Mirna Berend se u ovotjednoj kolumni za Arenu obrušila na Hloverku Novak Srzić. Najsmješnije joj je to što Hlo smatra da je gleda tri milijuna gledatelja i ističe da na njenom mjestu ne bi izlazila iz kuće. Nije poštedjela ni Tončicu Čeljusku ni Dijanu Čuljak Šelebaj.

'Ponajbolji joj novinari hodaju s flasterima na ustima, mašući praznim papirima. Valjda se nadaju da će im Srzićka napisati što da kažu jer je to navodno običaj u programu kojemu je na čelu. Ana Jelinić bila je jako neposlušna pa je od Hlo dobila drugi žuti karton pred isključenje', piše Mirna.

'Najveći dio gledatelja ne vjeruje Hloverki ni kada kaže dobra večer. Najviše joj vjeruju kada kaže laku noć. Valjda zbog nade da je to konačno zadnji put. Nemreš bilivit, al' ne vjeruju ni njenim frendicama Dijani Čuljak (nisam ja upletena ni u kakve afere) i Tončici Čeljuski (na godišnjem sam, ne znam di mi je muž zbrisao)', piše Mirna koja Hlo naziva svemogućom vladaricom vlastite kuće.

'Ja na njenom mjestu ne bih više ni iz kuće izašla, a kamoli se pojavila na ekranu. Kako je sve ovo prešlo u zonu s ruba znanosti, predlažem da Hloverku Novak Srzić više ne zovemo Hlo. Najbolje je da je oslovljavamo s 'gospođa NLO'.'

Pokušali smo kontaktirati i s Hloverkom Novak Srzić da dobijemo njen komentar, ali se nije javljala na telefon.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više