NIKAD KRAJA

Nives: Mogli su napisati da sam policajcu ponudila felacio

01.12.2009 u 11:29

Bionic
Reading

Nives u svojoj kolumni piše da su je policajci gledali kao komad mesa, nabacivali joj se te se derali na nju jer je poznata

Nives Celzijus u svojoj kolumni za Arenu piše da je više ništa ne može iznenaditi ili izbaciti iz takta što se tiče laži na njezin račun. Navikla je i na puno gore stvari u životu i smatra da za neistine vezane uz posljednji događaj ovog puta nisu krivi novinari, već policija.

'Ne bi me iznenadilo i da su napisali da sam policajcu ponudila felacio. Ipak, nekako sumnjam da su ovaj put izmišljotine proizašle iz pametnih glavica novinara. Ovo je došlo iz drugog smjera i pomisao na to stvara mi jezu. Kako se osjećati dobro u ovoj državi u kojoj su oni koji se kakti brinu o našoj zaštiti takvi besramni lažljivci. Prisjećam se gotovo identičnog iskustva s Dinom i hvata me bijes', napisala je Nives koja ipak smatra da su takvi u manjini.

'Razmišljam: živim u Njemačkoj, kad napravim prometni prekršaj policija me zaustavi, lijepo pozdravi, napiše kaznu, još jednom pristojno pozdravi, i to je to. Nitko me ne gleda kao komad mesa, nitko mi se ne ubacuje, nitko se ne izderava na mene zato što sam poznata pa je poželio jednom u životu biti važan i nadmoćan', zaključuje supruga nogometaša Dine Drpića.