Estrada KRPICAMA PROTIV RECESIJE

Paris Hilton spašava svijet šopingom

  • Autor: K. D.
  • 2.1.2009 8:14:30
  • 2.1.2009 7:40:00

U 40-minutnom šopingu na Staru godinu Paris Hilton je potrošila 18.000 kuna. Trebala joj je novogodišnja haljina, a odlučila je ujedno i dati svoj prilog rješavanju australske ekonomske krize

Paris Hiltom za zatekla u Sydneyju na proslavi Nove godine, no zaboravila si je kupiti haljinu za izlazak. U 40-minutnoj šoping groznici potrošila je bijednih 5.560 australskih dolara, odnosno 18.000 kuna, i navukla na sebe bijes lokalnog stanovništva zbog bahatog rasipništva.

U odgovoru na medijske objede Paris se proglasila šoping-spasiteljicom svijeta: 'U Australiji sam, mislim da je važno pomagati, znate, ekonomiji ovdje i bilo gdje u svijetu.' Što je loše u malom prednovogodišnjem šopingu, zapitala se bogata 27-godišnja hotelijerka koja je završila i kao tema na političkoj press konferenciji.

Na pitanje što misli o njenoj potrošačkoj groznici koju je demonstrirala na ulicama Sydneyja, vršiteljica dužnosti premijera Julia Gillard odgovorila je da joj je drago da je Paris prepoznala Australiju kao modnu i šoping destinaciju.

'Čula sam da je to rekla o meni, to mi je baš slatko', osvrnula se Paris kasnije na stav premijerke.

Organizator novogodišnjeg tuluma platio joj je 100.000 dolara da se uopće pojavi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više