OPTEREĆENA

Jennifer Aniston misli: Što god Angelina radi, ja mogu bolje

27.11.2009 u 11:50

Bionic
Reading

Jennifer Aniston misli da je debela i unatoč tome što je vrlo mršava sviđa joj je izgled suparnice Angeline Jolie

Bivša zvijezda serije 'Prijatelji', 40-godišnja Jennifer Aniston, osjeća se nesigurno u svom tijelu nakon što je vidjela svoje fotografije u bikiniju dok je boravila u Meksiku.

'Jennifer je uvijek bila nesigurna što se tiče izgleda, ali nešto s tih fotografija posebno ju je uzrujalo', kazao je izvor za National Enquirer

'Opsjednuta je svakim centimetrom na svom tijelu. Jedno vrijeme joj je super, a onda joj dođe period da ga mrzi. Iako izgleda odlično za ženu svojih godina, kada je vidjela svoje fotografije iz Meksika rekla je da se osjeća debelo i ružno i briznula je u plač. Bez obzira koliko dugo smo je pokušavali uvjeriti u suprotno, Jennifer jednostavno nije htjela povjerovati', ispričao je izvor blizak glumici, čiju figuru su pohvalili gotovo svi mediji kada su se pojavile sporne fotografije.

Jen navodno daje sve od sebe kako bi ponovno impresionirala bivšeg supruga Brada Pitta, koji odgaja šestero djece s Angelinom Jolie

'Jen zna kako se Brad osjeća te da ga je teško odvojiti od Angeline, tako da će dati sve od sebe da izgleda najbolje', dodao je izvor.

'Jennifer ima stav da sve što Angelina radi ona može bolje. Tako da sada daje sve od sebe kako bi ponovno privukla pozornost seksi glumca na sve moguće načine', zaključio je izvor.