Estrada BUDUĆA MAJKA

Marija Omaljev Grbić priželjkuje puno djece

Glumica je u braku sa sedam godina starijim glumcem iz Sarajeva koji ju je osvojio šarmom i karizmom, a želi veliku obitelj i život u rodnom Rovinju

Marija Omaljev Grbić, glumica u seriji Dolina sunca, upoznala je svog supruga, sarajevskog glumca Miraja Grbića u Sarajevu, gdje je studirala na glumačkoj akademiji. Privukla ju je njegova karizma te šarm, a nakon godinu dana 'značajnih pogleda' i ispitivanja što misli o njoj počeli su se viđati.

'Moji roditelji upoznali su Miraja jer smo svako ljeto i blagdane provodili u mom rodnom Rovinju, a do svadbe su se sprijateljili s njegovim roditeljima, tako da se oboje osjećamo kao da smo proširili obitelj. Prije nego što sam ga upoznala, bila sam uvjerena da ću se udati tek kad navršim 35 godina, a udala sam se deset godina ranije', ispričala je 26-godišnja Marija za Ekran.

Sedam godina stariji Miraj i Marija vjenčali su se nakon tri godine veze, a budući da su oboje glumci, jako dobro se razumiju. On je u znak ljubavi prema njoj istetovirao njezino ime iznad srca.

'Drago mi je što smo oboje glumci jer mu s manje riječi mogu objasniti što je bilo na poslu. Lakše možemo utješiti i motivirati jedno drugo', smatra glumica koja bi, kako kaže, jednog dana htjela imati veliku obitelj s puno djece i skrasiti se u Rovinju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više